Specialist in o.a.

Films, Commercials,  Luchtvideo's/foto's

Inspecties en Geodata

voor Particulieren, Bedrijven en TV- en Filmindustrie

Once in Life

Jan Bont

Jan Bont is oprichter en mede-eigenaar van meerdere bedrijven in Nederland. Bij Triode B.V. is hij partner en adviseert publik-en privaatrechtelijke organisaties over benodigde processen voor grootschalige gebiedsontwikkelingen. Bij Triova B.V houdt hij zich bezig met vastgoedontwikkelingen. Daarnaast heeft hij samen met zijn dochters in 2011 de prachtige winkel Secret Feelings in Volendam opgericht en in 2013 Companypower dat verantwoordelijk is voor allerlei business-begeleidingen en commercials/ bedrijfsfilms voor allerlei verschillende soorten bedrijven. Ook is hij bevoegd RPA piloot waardoor Companypower behoort tot de eerste groep bedrijven in Nederland die in het bezit zijn van een Air Operator's Certificate. 

Commercials/bedrijfsfilms

Commercials/bedrijfsfilms

U heeft een business of een product en u wilt uw marketing-boodschap op een duidelijke manier overbrengen aan uw clienten en u vraagt zich hierbij af welke instrumenten hiervoor kunnen worden ingezet. Wij helpen u deze vragen te beantwoorden

Luchtfilms/ Foto’s Livestream

Luchtfilms/ Foto’s Livestream

Wilt u magische foto's of een film van uw woning, bedrijf of andere doeleinden dan kunnen wij met onze S1000+ drone vanuit de lucht in hoge resolutie zowel films als foto's leveren.

Daarnaast zijn wij in staat om voor evenementen of projecten etc Livestream aan te bieden in Full HD

films

films

Wilt u over een bepaald onderwerp of een belangrijke gebeurtenis, zoals trouwen of een belangrijke promotie, dan maken wij de meest bijzondere filmpjes.

Inspecties en Geodata

Inspecties en Geodata

Naast de commercials/ bedrijfsfims/ foto's etc.voeren wij ook diverse soorten inspecties uit en maken wij project-/ gebiedskaarten waarin topografische gegevens gedetailleerd en nauwkeurig in de maatvoering in beeld worden gebracht.