Specialist in o.a.

Films, Commercials,  Luchtvideo's/foto's

Inspecties en Geodata

voor Particulieren, Bedrijven en TV- en Filmindustrie

Once in Life

Commercials/ Bedrijfsfilms Promofilms

U heeft een business of product en u wilt uw marketing-boodschap op een duidelijke manier overbrengen aan uw clienten en u vraagt zich hierbij af welke instrumenten hiervoor kunnen worden ingezet. Wij helpen u deze vragen te beantwoorden en in het geval dat er gekozen wordt voor een commercial helpen wij u, uw business of product op een bijzondere manier in beeld te brengen. Wij maken eerst in overleg een script/ plan dat vervolgens wordt vertaald in een toepasselijke commercial /bedrijfsfilm. Wij maken hierbij ook gebruik van camerawerk met drones en andere speciale apparatuur.

Commercials/bedrijfsfilms

Commercials/bedrijfsfilms

U heeft een business of een product en u wilt uw marketing-boodschap op een duidelijke manier overbrengen aan uw clienten en u vraagt zich hierbij af welke instrumenten hiervoor kunnen worden ingezet. Wij helpen u deze vragen te beantwoorden

Luchtfilms/ Foto’s Livestream

Luchtfilms/ Foto’s Livestream

Wilt u magische foto's of een film van uw woning, bedrijf of andere doeleinden dan kunnen wij met onze S1000+ drone vanuit de lucht in hoge resolutie zowel films als foto's leveren.

Daarnaast zijn wij in staat om voor evenementen of projecten etc Livestream aan te bieden in Full HD

films

films

Wilt u over een bepaald onderwerp of een belangrijke gebeurtenis, zoals trouwen of een belangrijke promotie, dan maken wij de meest bijzondere filmpjes.

Inspecties en Geodata

Inspecties en Geodata

Naast de commercials/ bedrijfsfims/ foto's etc.voeren wij ook diverse soorten inspecties uit en maken wij project-/ gebiedskaarten waarin topografische gegevens gedetailleerd en nauwkeurig in de maatvoering in beeld worden gebracht.